VIDEO Galaxy Fold, primul smartphone pliabil Samsung, a fost prezentat oficial. Cât va costa

VIDEO Galaxy Fold, primul smartphone pliabil Samsung, a fost prezentat oficial. Cât va costa
scris 20 feb 2019

La patru luni distanță după ce i-a confirmat existanța, Samsung și-a prezentat oficial primul smartphone pliabil.

Galaxy Fold are două ecrane: un ecran de 7,3 inch cu rezoluție 1536 x 2152 pixeli când este deschis și un ecran de 4,6 inch ce poate fi folosit când sistemul de pliere este închis.

Pe partea tehnică, Fold are la bază chipset-ul Qualcomm SDM855 Snapdragon 855, o placă grafică Adreno 640, 12 GB memorie RAM și 512 spațiu de stocare cu suport pentru carduri de memorie.

Conform celor de la Samsung, spațiul de stocare ar avea o viteză de două ori mai mare decât a oricărui altui smartphone.

Qualcomm a lansat cipuri modem de generația a doua, destinate telefoanelor 5G CITEȘTE ȘI Qualcomm a lansat cipuri modem de generația a doua, destinate telefoanelor 5G

Senzorul de amprente este montat pe una din laturile telefonului, pentru a putea fi folosit in ambele situații - pliat sau nepliat.

Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung are în total șase camere foto: trei pe sapte, două pe interior și una pentru selfie-uri.

Galaxy Fold are și două baterii care însumează o capacitate de 6.000 mAh.

App Continuity este o nouă facilitate software special dezvoltată pentru acest model, care permită continuare lucrului la o aplicație atunci când se face trecerea de la un ecran la altul.

Vor fi disponibile două versiuni, cu LTE respectiv 5G, ce vor intra pe piața europeană din 3 mai..

Prețul de pornire pentru Galaxy Fold este 1.980 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold