Dezvoltatorul de software Global Technical Group anunță angajări și pregătește achiziiții

Dezvoltatorul de software Global Technical Group anunță angajări și pregătește achiziiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2019

Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro, în creștere cu circa 85% față de 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru anul în curs, compania mizează pe o cifră de afaceri de circa 42 de milioane de euro. 

Planurile Global Technical Group pentru acest an vizează o creștere de aproximativ 30% la nivel de personal. Astfel, pentru anul în curs, compania are în plan creșterea echipei cu 100 de salariați, până la aproximativ 400 de angajați. Compania caută angajați pentru toate cele 4 segmente de business: Building Technologies, Security, Software și Centre de Operațiuni.

VIDEO&FOTO Citroen Ami One Concept, cel mai mic automobil electric, pregătit spre lansare CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Citroen Ami One Concept, cel mai mic automobil electric, pregătit spre lansare

Creșterea cifrei de afaceri a Global Technical Group estimată pentru anul acesta va fi generată atât de evoluția organică, cât și de achiziții. Compania este interesată de achiziția de firme mai mici care să completeze prezența la nivel teritorial pe piața din România și care să dezvolte toate segmentele de business ale grupului.

Cât privește business-ul din afara României, Global Technical Group vizează extinderea în Europa de Vest și în Orientul Mijlociu, precum și consolidarea poziției în  Serbia și Bulgaria, unde grupul este prezent de anul trecut. În 2018,  afacerile companiei desfășurate în afara României, în zona CEE, au generat peste 25% din venituri, ținta fiind ca în 2020, până la 40% din venituri să provină de pe piețele externe.

Prezent de peste 11 ani pe piața din România, grupul este compus din cinci companii: Global Technical Systems, Global Technical Controls, Global Technical Services, GTS Global Intelligence și Global Operation Center.

viewscnt
Afla mai multe despre
global technical group
software