Galaxy Fold supraviețuiește la 200.000 de plieri

Galaxy Fold supraviețuiește la 200.000 de plieri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 mar 2019

Pentru că lansarea pe piață a primului smartphone pliabil Samsung se apropie, producătorul coreean a publicat o scurtă filmare cu modul în care a fost testat acest dispozitiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mecanismul de îndoire al noilor smartphone-uri pliabile a ridicat semne de întrebare privind fiabilitatea încă de la început, vizat fiind în special chiar dispozitivul prezentat oficial de Samsung în luna februarie.

Conform unui clip de 35 de secunde publicat pe canalul oficial de YouTube al celor de la Samsung, sistemul de pliere al lui Galaxy Fold rezistă unui ciclu de 200.000 de îndoiri.

Samsung nu menționează în ce fel este afectată balamaua după numărul specificat de îndoiri. Însă, arată cum a fost realizat procesul de testare al mecanismului de pliere.

FOTO Huawei a prezentat seria de flagship-uri P30 CITEȘTE ȘI FOTO Huawei a prezentat seria de flagship-uri P30

Producătorul coreean a folosit un sistem mecanic automatizat care pur și simplu pliază smartphone-ului așa cum urmează să o facă viitorii posesori ai acestuia.

Conform celor de la Samsung, testarea unui Galaxy Fold în acest fel durează o săptămână întreagă, iar cele 200.000 de plieri reprezintă câte 100 de plieri pe zi vreme de 5 ani - mai mult decât este păstrat un smartphone în mod normal.

Până acum, Samsung și-a ținut departe de public primul smartphone pliabil. Acesta nu a putut fi testat nici în decembrie, când a fost anunțat, nici în februarie, când a fost prezentat și nici în cadrul târgului Mobile World Congress, când a putut doar să fie văzut într-un cub de plastic.

Galaxy Fold va costa începând de la 1.980 de dolari și va fi lansat pe piața europeană pe 3 mai.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone