VIDEO Huawei lansează Mate X2, al treilea smartphone pliabil al companiei. Cere peste 2.000 euro

VIDEO Huawei lansează Mate X2, al treilea smartphone pliabil al companiei. Cere peste 2.000 euro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 feb 2021

Huawei schimbă filosofia în ceea ce privește plierea telefoanelor și cere peste 2.000 de euro pe al treilea smartphone cu ecran pliabil din portofoliul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce a criticat nu foarte subtil Samsung pentru deschiderea dinspre interior a smartphone-urilor sale pliabile, despre care a spus că generează diverse probleme tehnice, Huawei adoptă exact acest mod de pliere în cazului noului său smartphone pliabil.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Mate X2, pe lângă faptul că se pliază dinspre interior, se remarcă prin faptul că dispune de două ecrane. Alături de ecranul pliabil, care măsoară 8 inch și are 2480 x 2200 pixeli rezoluție, există un ecran extern.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Ecranul extern, de 6,45 inch, cu 2700 x 1160 pixeli rezoluție, se presupune că va fi folosit atunci când utilizatorul, dintr-un motiv sau altul, nu va plia telefonul pentru a folosi ecranul mai mare. Ambele ecrane sunt OLED și au 90Hz rată de refresh.

Noul smartphone pliabil se bazează pe Kirin 9000, chipset produs chiar de Huawei, are 8GB RAM, 256/512 spațiu de stocare și o baterie de 4.400 mAh care se încarcă cu 55W.

Succesul Wörwag Pharma: de la farmacie la companie farmaceutică internațională CITEȘTE ȘI Succesul Wörwag Pharma: de la farmacie la companie farmaceutică internațională

Sistemul foto este compus din 4 camere: ultrawide de 16MP, wide de 50MP, tele de 12MP cu 3x zoom optic și o cameră “SuperZoom” de 8MP, care mărește de 10 ori.

Prețurile la care cele două versiuni ale lui Mate X2 sunt comercializate în China reprezintă aproximativ 2.300 de euro, respectiv 2.400 de euro. Rămâne de văzut când va avea loc lansarea în Europa.

Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat CITEȘTE ȘI Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
mate x2
smartphone pliabil