VIDEO Inelul inteligent care facilitează plăți contactless a fost lansat în Japonia

VIDEO Inelul inteligent care facilitează plăți contactless a fost lansat în Japonia
scris 16 sep 2021

Evering, un startup japonez FinTech în ascensiune, a lansat inelul NFC, care oferă consumatorilor japonezi posibilitatea plăților fără contact. Thales va oferi securitate încorporată și tehnologie contactless, dar și servicii de personalizare a plăților pentru tranzacții sigure cu inelul inteligent.

”Tehnologia contactless pentru efectuarea de plăți reprezintă un plus de confort pentru consumatori, în întreaga lume, mai ales în aceste vremuri de pandemie. Cu experiență în furnizarea de produse de plată sigure băncilor și altor instituții financiare, Thales e parte și din industria dispozitivelor inteligente wearable în Japonia. Inelul Evering permite plăți fără contact și se înscrie în conceptul 'Mai puțin înseamnă mai inteligent'. Inelul impermeabil fabricat din ceramică facilitează plăți fără numerar și fără contact atunci când este apropiat de terminalul de plată. Inelul nu are baterii, nu necesită încărcare și este un produs care îmbină perfect moda cu tehnologia”, anunță compania.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Thales va furniza atât cipul securizat încorporat și sistemul de operare, cât și servicii de personalizare a cardului pentru dispozitiv. Evering va fi emitentul cardului de plată, permițând tranzacții contactless rapide și sigure cu acest inel. Datele de plată încorporate în inel vor fi conectate direct cu conturile bancare ale clienților, scrie News.ro.

Toate procesele de integrare și personalizare a datelor pentru inele vor fi întreprinse de echipe dedicate Thales din Asia, în colaborare strânsă cu Evering, pentru a răspunde în orice moment nevoilor utilizatorilor finali.

„Consumatorii din Japonia știu că tranzacțiile electronice fără contact sunt viitorul, iar tendința a fost accelerată de pandemie. Combinând estetica cu funcționalitatea și, cel mai important, cu securitatea, Evering poate fi soluția pentru o societate japoneză fără numerar. Am decis să colaborăm cu Thales datorită experienței lor dovedite în tehnologiile de securitate și criptare. Prin acest parteneriat, îi asigurăm pe clienții noștri că tranzacțiile lor financiare rămân în siguranță și că inelul este echipat cu tehnologie certificată la standarde internaționale”, a subliniat Takeshi Kawada, CEO Evering.

Thales este un lider global în tehnologii avansate care investește în inovare digitală - conectivitate, Big Data, Inteligență Artificială, securitate cibernetică și tehnologie cuantică. Thales are 81.000 de angajați în 68 de țări. În 2020, Grupul a generat vânzări de 17 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
evering
plăți contactless