VIDEO LG prezintă un televizor transparent

VIDEO LG prezintă un televizor transparent
scris 11 ian 2021

Producătorul coreean continuă tradiția ecranelor fanteziste, prezentând, de această dată, un televizor transparent, pe care-l vede folosit în viitor atât de utilizatorii casnici, cât și de companii.

LG a dat startul primei zile a CES 2021, cel mai mare târg de produse electronice din lume, care, anul acesta este organizat virtual, din cauza pandemiei, cu un televizor transparent.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

Panoul televizorului este un OLED de 55 de inch care, bineînțeles, poate lua și alte dimensiuni pe viitor. Caracteristica definitorie a acestuia este transparența, activă inclusiv atunci când este rulat conținut - ecranul rămâne transparent și în timpul vizionării unui film, de exemplu.

Panourile transparente nu sunt o noutate absolută, însă cei de la LG spun acesta este printre cele mai avansate de până acum. Dacă panourile anterioare ajungeau la un nivel de transparență de 10%, acesta este transparent în proporție de 40%.

Clasificarea și ierarhizarea managerilor – sistemul Managero CITEȘTE ȘI Clasificarea și ierarhizarea managerilor – sistemul Managero

LG caracterizează produsul drept un “smart display. Acesta poate ieși complet sau parțial din baza care-l găzduiește și poate afișa informații utilile de pe internet sau poate fi folosit ca un televizor obișnuit.

Baza acestuia este mobilă și poate fi mutată dintr-un loc într-altul, iar cei de la LG cred că un astfel de ecran se va potrivi foarte bine în spații publice, restaurante și mijloace de transport.

Nu știe, însă, când va fi lansat pe piață și cât va costa noul ecran transparent prezentat de LG.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
televizor
transparent
oled