VIDEO Microsoft a lansat mai multe produse din seria Surface, inclusiv noul Surface Laptop 2

VIDEO Microsoft a lansat mai multe produse din seria Surface, inclusiv noul Surface Laptop 2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 oct 2018

În cadrul unui eveniment dedicat special seriei Surface, Microsoft a prezentat mai multe produse noi, în frunte cu laptopul Surface 2 și hibridul Surface Pro 6.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu a opta generație de procesoare Intel și 8 GB memorie RAM la bază, noul Surface Laptop 2 ar trebui să fie, cel puțin conform oficialilor Microsoft, cu 85% mai rapid decât modelul anterior.

Pentru laptopul cu ecran de 13,5 inch, spațiul de stocare începe de la 128 GB SSD și poate ajunge până la 1 TB. Prețul de pornire este de 999 de dolari.

Tableta-hibrid, care devine laptop prin atașarea tastaturii externe, Surface Pro 6 vine la un an și jumătate după lansarea generației anterioare și este acum disponibilă și pe negru.

Cu suport pentru procesoarele Intel cu patru nuclee și până la 16 GB memorie RAM, noua versiune promite un spor de viteză de 67% comparativ cu modelul anterior.

VIDEO Google lansează un serviciu de streaming pentru jocuri CITEȘTE ȘI VIDEO Google lansează un serviciu de streaming pentru jocuri

O altă promisiune care va fi interesat de verificat este autonomia de 13,5 ore despre care vorbesc oficialii companiei.

Surface Pro 6 are un ecran de 12,3 inch și cântărește 771 de grame. Prețul de plecare este 899 de dolari pentru varianta cu Core i5.

Alături de un laptop și o tabletă hibrid, Microsoft a mai prezenta și desktop-ul Surface Studio 2, cel care face pasul la un ecran de 28 de inch și care promite un sport de performanță pe partea grafică de 50 de procente.

3,499 de dolari este prețul de pornire pentru Surface Studio 2.

În fine, seria Surface are un nou membru - Surface Headphones.

Cu asistentul digital Cortana, care nu înțelege limba română, autonomie de 15 ore și conexiune USB-C pentru alimentare, noile căști Microsoft sunt deja disponibile pentru precomandă la un preț de 349 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface
laptop
tableta
casti