VIDEO Microsoft a lansat prima reclamă video pentru Windows 11

VIDEO Microsoft a lansat prima reclamă video pentru Windows 11
scris 10 sep 2021

Pentru că mai este mai puțin de o lună până la debutul unei noi versiune de Windows, Microsoft începe campania de promovare.

Microsoft a început promovarea sistemului de operare Windows 11, cu o campanie care începe cu o reclamă video care va ajunge pe TV și care are, în total, 60 de secunde.

Sub titulatura “All Starts Now”, clipul prezintă câteva dintre noutățile pe care le va aduce noul sistem de operare, precum noul magazin de conținut și soluția de comunicarea Microsoft Teams, care va fi integrată în Windows 11.

Xerox formează compania de software CareAR, care a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari CITEȘTE ȘI Xerox formează compania de software CareAR, care a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari

Cel mai probabil, reclama va intra pe TV în segmente mai mici, care se vor concentra pe câte o funcție a sistemului de operare.

Windows 11 va fi lansat oficial pe 5 octombrie și aduce mai multe noutăți, în frunte cu un nou design, un magazin de aplicații îmbunătățit și mai multe optimizări.

Unul dintre capetele de afiș ale noului sistem de operare era suportul pentru aplicații de Android. Acesta, însă, nu va fi gata la momentul lansării și va fi implementat cândva în 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
reclamă
video
windows 11