Motorola lansează smartphone-ul one vision în România

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 mai 2019

Cu un raport preț - dotări tehnice atrăgător, one vision are potențialul de a deveni unul din cele mai vândute smartphone-uri de anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai recentă versiune de Android, dotările tehnice aproape de top și un design care contribuie la mărirea suprafeței ecranului prin plasarea camerei frontale într-un orificiu al acestuia, fac din one vision un concurent puternic pentru gama de mijloc.

Ecranul de 6,3 inch al lui one vision are rezoluție full HD, însă nu este AMOLED, cum ne-am obișnuit în cazul modelelor de top, ci un LCD IPS cu raport de 21:9.

Noul smartphone Motorola se bazează pe platforma Exynos 9609 produsă de Samsung și sprijinită de 4 GB RAM, 128 GB spațiu de stocare și o baterie de 3500 mAh. Producătorul susține că 15 minute de încărcare oferă o autonomie de 7 ore.

Americanii de la Adobe lansează angajări în România. Ce posturi sunt disponibile CITEȘTE ȘI Americanii de la Adobe lansează angajări în România. Ce posturi sunt disponibile

one vision are un sistem foto dual compus dintr-o cameră de 48 MP (f/1.7 apertură, sistem optic de stabilizare) și una de 5 MP.

Fotografiile realizate vor avea rezoluția de 12 MP, deoarece camera principală combină patru pixeli într-unul mai mare, rezultând imagini de patru ori mai mici decât rezoluția standard a camerei.

Camera frontală are o rezoluție de 25 MP.

Pe partea de software, cea mai nou versiune de Android va include Google Assistant și Digital Wellbeing, urmând a fi livrate update-uri lunare de securitate pe o perioadă de 3 ani.

Motorola one vision este disponibil în România la un preț de 1.600 de lei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone
android