VIDEO Nintendo prezintă Switch Lite, o consolă exclusiv portabilă

VIDEO Nintendo prezintă Switch Lite, o consolă exclusiv portabilă
scris 11 iul 2019

Switch Lite este o versiune mai ușoară și mai ieftină consolei Switch, creată pentru a fi folosită și transportată cu ușurință oriunde.

Dacă Switch putea deveni o consolă portabilă prin scoaterea controller-elor, versiunea Lite are dimensiunea aproximativă a unui telefon și controller-ul lipit, nemaifiind necesară și posibilă desprinderea acestuia.

Switch Lite are un ecran mai mic, 5,5 inch față de 6,2 inch, dar păstrează aceeași rezoluție 720p, ceea ce înseamnă că imaginea ar trebui să fie și mai clară pe un ecran mai mic. Asta pentru că densitatea pixelilor este mai mare în acest caz cu 12%.

Un alt avantaj al ecranului mai mic, foarte important pentru un produs portabil, este autonomia mai mare. Switch Lite promite 3,7 ore de joacă, cu aproximativ jumătate de oră mai mult decât Switch.

Facebook va experimenta cu aplicații și servicii noi CITEȘTE ȘI Facebook va experimenta cu aplicații și servicii noi

Switch Lite nu are unele funcții ale consolei originale, fiind gândită de producător ca o platformă de jocuri exclusiv mobilă. Spre exemplu, lipsește suportul pentru conectarea la un televizor.

De asemenea, controller-ul cu patru butoane a fost înlocuit cu un D-Pad în stilul tradițional al producătorului japonez.

Switch Lite va costa 200 de dolari și va fi disponibil oficial din 20 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
nintendo
switch
consolă
jocuri