VIDEO Nintendo va lansa anul acesta două noi jocuri din seria Pokemon

VIDEO Nintendo va lansa anul acesta două noi jocuri din seria Pokemon
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 feb 2019

Nintendo a prezentat două titluri noi din populara serie Pokemon, care vor ajunge pe propriile console de jocuri anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile jocuri plasate în universul cu pokemoni se vor numi Pokémon Sword și Pokémon Shield și vor fi disponibile pe Switch, consola proprie a celor de la Nintendo.

Acestea vor fi lansate pe piață spre finalul anului, probabil la timp pentru a prinde sezonul sărbătorilor de iarnă, care poate ajuta atât vânzările jocurilor, cât și vânzările de console.

În afara unei scurt prezentări video, producătorul a oferit un număr limitat de informații despre noile jocuri, care vor viza atât jucătorii veterani, cât și pe cei lipsiți de experiența în vânarea pokemonilor.

UPC România a închis 2018 pe minus la clienți și pe plus la abonamente CITEȘTE ȘI UPC România a închis 2018 pe minus la clienți și pe plus la abonamente

În primul rând, cele două jocuri noi vor aduce o schimbare de perspectivă de la jocurile optimizate pentru ecranul telefoanelor, la planul orizontal, obișnuit pentru jocurile de console și PC.

În al doilea rând, în ceea ce privește conținutul nou, jucătorii vor explora o nouă regiune, numită Galar, și vor avea acces de la începutul jocului la trei pokemoni noi: Grookee, Scorbunny și Sobble.

Ultimul titlu din serie a fost Pokémon: Let’s Go, lansat anul trecut. Acesta combina elemente tradiționale jocurilor Role Play cu structura binecunoscută a celebrului Pokemon Go.

Pokemon Go este în continuare unul dintre cele mai populare jocuri de smartphone, ocupând locul doi în Google Play Store, magazinul de aplicații pentru Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
nintento
switch
pokemon
jocuri