VIDEO Nokia 2 este disponibil în România

VIDEO Nokia 2 este disponibil în România
scris 17 nov 2017

HMD Global anunță disponibilitatea pe piața locală a smartphone-ului HMD Nokia 2.

Nokia 2, un smartphone care se laudă cu o autonomie peste medie, grație unei baterii de 4.100 mAh, este disponibil începând de acum și pe piața locală.

În afară de autonomie, pe care producătorul o estimează la două zile, Nokia 2 mai încearcă să se diferențieze prin versiunea nemodificată de Android pe care o folosește. Cu alte cuvinte, telefonul nu este îngreunat de alte aplicații în afară de cele originale.

Sfaturile lui Garry Kasparov pentru cei care vor să aibă succes în afaceri CITEȘTE ȘI Sfaturile lui Garry Kasparov pentru cei care vor să aibă succes în afaceri

Smartphone-ul cu Android 7.1 are un ecran HD de 5 inch în spatele căruia se ascunde cea mai puțin performantă platformă Qualcomm, Snapdragon 212.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Lista dotărilor tehnice mai include o cameră foto de 8 MP ce poate filma HD cu 30 de cadre pe secundă, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie de până la 128 GB.

În România, smartphone-ul va putea fi cumpărat de la Orange, Vodafone și Telekom, precum și din retail. Acesta va fi disponibil în trei culori: Pewter Black, Copper Black și Pewter White.

Nokia 2 costă în România 519 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
nokia