VIDEO O nouă aplicație de e-mail a fost lansată

VIDEO O nouă aplicație de e-mail a fost lansată
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 apr 2019

Spark, client de mail pentru iOS, este începând de astăzi disponibil și pentru smartphone-urile cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Chiar în ziua în care Google închide oficial Inbox, o aplicație de mail, Spark, unul dintre clienții de mail pentru iPhone și iPad, este lansată oficial în Play Store.

Dezvoltat de Readdle, Spark este un client de mail cu numeroase funcții și opțiuni de customizare, care funcționează atât cu provideri precum Gmail sau Outlook, cât și cu servere de tip IMAP sau POP3.

Smart Inbox este o funcție care ajută utilizatorul să se concentreze pe mail-urile importante. Acestea sunt afișate într-un folder special, fiind separate de newsletter-e și alte mesaje a căror citire nu reprezintă o prioritate.

Google insistă că nivelul de securitate al smartphone-urilor cu Android a crescut CITEȘTE ȘI Google insistă că nivelul de securitate al smartphone-urilor cu Android a crescut

Pe același principiu a fost implementată și opțiunea Smart Notifications, care, după ce este activată, va afișa utilizatorului notificări doar pentru mail-urile importante. 

Crearea de alarme pentru mesajele care necesită un răspuns (Snooze) sau programarea expedierii mail-urilor la o dată ulterioară sunt alte funcții.

Aplicația poate fi descărcată gratuit și majoritatea funcțiilor sale pot fi folosite, de asemenea, gratuit. Pentru facilitățile avansate de colaborare, care includ posibilitatea compunerii simultane a unui mesaj de mai multe persoane, utilizatorii de business trebuie să plătească un abonament de 6,39 dolari pe lună.

Nu toate facilitățile disponibile pe iOS sunt implementate în această primă versiune pe Android. Opțiuni precum răspunsurile rapide, teamplate-urile pentru mesaje noi, delegarea mail-urilor, calendarul sau integrarea cu alte aplicații vor fi integrate în versiunile viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
spark
mail
android
aplicatii
smartphone