VIDEO Samsung a fixat data de lansare a următorului Galaxy Note

VIDEO Samsung a fixat data de lansare a următorului Galaxy Note
scris 8 iul 2020

Producătorul coreean a trimis invitațiile de presă pentru un nou eveniment Galaxy Unpacked, eveniment la care va fi prezentat cel mai nou device din seria Galaxy Note.

Al doilea și ultimul eveniment Galaxy Unpacked din acest an, după cel din primăvară, unde a avut loc lansarea seriei Galaxy S20, va fi organizat virtual pe 5 august și va fi transmis online.

Evenimentul va putea fi urmărit în direct pe site-ul companiei coreene și, foarte probabil, pe conturile acesteia de YouTube, Facebook și alte rețele sociale.

Microsoft anunță data de lansare pentru viitoare sa consolă de gaming, iar producătorii de jocuri ar putea crește prețurile CITEȘTE ȘI Microsoft anunță data de lansare pentru viitoare sa consolă de gaming, iar producătorii de jocuri ar putea crește prețurile

Dată fiind perioada în care va fi organizat aceste eveniment și având în vedere evenimentele din ultimii ani, chiar dacă Samsung nu a anunțat obiectul prezentării cu subiect și predicat, nu există niciun dubiu că aici va fi prezentată seria care, cel mai probabil, se va numi Galaxy Note 20.

Informațiile pe surse legate de Note 20 sunt, în mod bizar, mult mai puține decât în anii anteriori, în această perioadă. Asta nu înseamnă că în luna care a rămas până la eveniment nu vor apărea o mulțime de noi informații și imagini.

Dincolo de dotările tehnice standard ale unui flagship din 2020, precum multă memorie RAM și un chipset Snapdragon 865 sau chiar un Snapdragon 865 Plus, dacă acesta va fi lansat până atunci, Note 20 va fi dotat cu 5G și, probabil, cu un ecran cu 120Hz rată de reîmprospătare.

Alături de stylus, seria Note 20, care va fi compusă din cel puțin două modele, va prelua probabil parte din caracteristicile foto de la Galaxy S20 și va plusa, la fel de probabil, cu un ecran și o baterie mai mari.

Există speranțe ca la același eveniment să-și facă o apariție surpriză al doilea smartphone pliabil al celor de la Samsung. Fold 2, conform puținelor informații de până acum, se pare că va avea un ecran intern de 7,7 inch.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
note 20
smartphone