VIDEO Seria Galaxy S22 a apărut într-o prezentare video neoficială

VIDEO Seria Galaxy S22 a apărut într-o prezentare video neoficială
scris 7 ian 2022

O scurtă prezentare video neoficială a viitoarei serii de smartphone-uri Galaxy S22 a ridicat deja misterul legat de unele aspecte pe care șefii Samsung sperau, probabil, să le țină secrete până la prezentarea oficială.

Viitoarea serie de smartphone-uri Galaxy S22, pe care Samsung se pregătește să o lanseze, a apărut pe YouTube, într-o prezentare publicată pe canalul Unbox Therapy. Prezentarea a fost ștearsă la scurt timp după publicare, însă copii ale clipului original și capturi de ecran sunt în continuare prezente pe rețelele sociale.

În prezentare pot fi văzut trei modele, despre care se presupune că se vor numi Galaxy S22, Galaxy S22 Plus și Galaxy S22 Ultra. Ultimul, dincolo de faptul că este cel mai mare, se remarcă printr-un design diferit, cu colțuri mai ascuțite.

VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat primul smartphone din 2022 CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat primul smartphone din 2022

Galaxy S22 Ultra ar trebui să ia locul, ca plasare pe piață, răposatei serii Galaxy Note, la care producătorul coreean a renunțat pentru a face loc smartphone-urilor sale pliabile.

Din informațiile vehiculate până acum, cele trei modele vor avea ecrane de 6,1 inch, 6,55 inch și 6,8 inch. Camera foto principală de la S22 și S22 Plus ar urma să fie de 50MP, însoțită de câte o cameră tele și ultrawide.

S22 Ultra va beneficia, din câte se pare, de patru camere foto. Vor exista două camere tele, iar camera principală va avea 108MP.

Samsung va prezenta seria Galaxy S22 de smartphone-uri cândva în primul trimestru al anului, cel mai probabil în luna februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s22
smartphone