Viitoarea generație de tablete iPad Pro va fi greu de găsit

Viitoarea generație de tablete iPad Pro va fi greu de găsit
scris 13 apr 2021

Două noi modele de iPad Pro vor fi lansate în luna aprilie, însă disponibilitatea acestora va lăsa de dorit.

Criza globală de componente va fi una din marile probleme cu care multe industrii se vor confrunta cel puțin anul acesta. Alături de giganții din tehnologie, vor avea de suferit și alte companii, inclusiv cele din industria auto.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Și chiar dacă și-a făcut stocuri din timp, nici Apple nu va fi scutită de această problemă. Producătorul iPhone-ului se va confrunta cu stocuri limitate pentru cel puțin două componente: chipset-uri și ecrane.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Disponibilitatea redusă a ecranelor de tip MiniLED va fi cauza pentru care viitoarea generație de tablete iPad Pro va fi destul de greu de găsit în magazine.

MiniLED este o tehnologie relativ nouă care, în principiu, îmbunătățește cele mai importante caracteristici ale imaginii, de la luminozitate, la contrast. Pentru prima oară, Apple va folosi această tehnologie în cazul tabletelor iPad Pro.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Noile modele de iPad Pro vor mai veni cu cel puțin două alte noutăți importante: un chipset nou, produs intern de Apple, și un port Thunderbolt, prin care se vor putea conecta diverse periferice, de la monitoare la harddisk-uri.

Se știe, pe surse, că lansarea noilor tablete va avea loc cândva în luna aprilie, iar Siri, când este întrebată, spune că viitorul eveniment Apple va avea loc pe 20 aprilie - ceea ce nu poate fi o coincidență.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

La același eveniment, este posibil să-și facă apariția și mult așteptatele AirTags - accesorii care, atașate de chei, rucsacuri și alte produse, facilitează găsirea acestora, fie că au fost rătăcite ori furate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tablete
ipad pro