Visual Fan, care deține brandul Allview, a încheiat cu succes operațiunea de majorare a capitalului social. "Intenționăm să motivăm acționarii prin acordarea de acțiuni gratuite și în anii următori."

Visual Fan, care deține brandul Allview, a încheiat cu succes operațiunea de majorare a capitalului social. "Intenționăm să motivăm acționarii prin acordarea de acțiuni gratuite și în anii următori."
scris 10 feb 2022

Visual Fan S.A., compania care deține brandul Allview și listată la Bursa de Valori București, a finalizat cu succes operațiunea de majorare a capitalului social cu suma de 555.550 lei, prin emisiunea a 5.555.500 de acțiuni noi, prin capitalizarea rezervelor.

„Anul 2022 este de o mare însemnătate pentru istoria companiei Visual Fan, întrucât urmează să împlinim 20 de ani de activitate pe piața românească, 20 de ani de tehnologie, inovație și eforturi susținute din partea întregii echipe. Ne bucură faptul că beneficiem de încrederea acționarilor noștri și avem în plan investiții constante în dezvoltarea Grupului Visual Fan, pentru a livra în continuare creșteri de două cifre. Tranzacțiile recente, precum și extinderea pe o nouă linie de business, cea a mașinilor electrice, ne permit să aducem un plus de valoare și, în același timp, să ne continuăm evoluția. Intenționăm să motivăm acționarii prin acordarea de acțiuni gratuite și în anii următori, ca parte a strategiei de implementare a celor mai bune practici din piața de capital locală”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

FOTO Samsung lansează trei noi tablete, dintre care una cât un monitor mai mic CITEȘTE ȘI FOTO Samsung lansează trei noi tablete, dintre care una cât un monitor mai mic

Majorarea capitalului social s-a realizat în contul tuturor acționarilor înregistrați în registrul acționarilor societății la data de 09.02.2022, cărora li s-au alocat 5 (cinci) acțiuni gratuite la 1 (una) acțiune deținută. Visual Fan SA (ALW) înregistrează o capitalizare de aproximativ 144 milioane lei.

Fondată la Brașov, în 2002, compania produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
allview