Vodafone își listează în 2021 divizia de turnuri de telefonie la Bursa de la Frankfurt

Vodafone își listează în 2021 divizia de turnuri de telefonie la Bursa de la Frankfurt
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2020

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă din lume, va lista la începutul anului 2021 divizia de turnuri de telefonie - numită Vantage Towers - la Bursa de la Frankfurt, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Grupul britanic informase anul trecut că va înființa o companie europeană de turnuri de telefonie, evaluată la aproape 18 miliarde de euro, arată Agerpres.

Compania, care are peste 68.000 de turnuri de telefonie pe cele nouă piețe din Europa, a devenit operațională în luna mai.

FOTO Lenovo lansează primul smartphone de gaming sub brandul Legion CITEȘTE ȘI FOTO Lenovo lansează primul smartphone de gaming sub brandul Legion

Vodafone a raportat un declin trimestrial de 1,3% al veniturilor organice din servicii, în principal ca efect al pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Mai multe companii de telecomunicații din Europa iau în considerare vânzarea rețelelor lor mobile terestre, ținând cont de interesul crescut al fondurilor de infrastructură pentru acest tip de active.

Vodafone Group are operațiuni mobile și fixe în 22 de țări și 48 de rețele mobile partenere. La 31 martie 2020, Vodafone Group avea peste 300 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, mai mult de 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix și peste 22 milioane de clienți ai serviciilor TV. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
turnuri
bursa