Vodafone România o numește pe Alexandra Olaru în funcția de Director Legal & External Affairs

Vodafone România o numește pe Alexandra Olaru în funcția de Director Legal & External Affairs
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2021

Alexandra Olaru se alătură echipei Vodafone România ca Director Legal & External Affairs. Alexandra Olaru va fi membru al echipei executive a Vodafone România și îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Din această poziție, Alexandra Olaru va coordona departamentul care reunește ariile juridic, protecția datelor, conformitate, reglementare, public affairs, comunicare corporate și corporate security din cadrul Vodafone România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior Vodafone, Alexandra Olaru a lucrat timp de 5 ani la Philip Morris România, ca External Affairs Director și membru al echipei executive.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Alexandra Olaru are o experiență de peste 25 de ani în coordonarea activităților de public affairs, resurse umane și comunicare, dobândită ca membru al echipelor executive în companii internaționale, precum McDonald’s România, Unilever South Central Europe și Nestlé România, acoperind, astfel,  industrii diverse, precum și ca președinte al International Advertising Association (IAA). 

Alexandra Olaru a absolvit în 1996 Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

La 31 decembrie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 118 milioane de dispozitive IoT conectate.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandra olaru
vodafone