WhatsApp crește limita de participanți la apelurile video

WhatsApp crește limita de participanți la apelurile video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iun 2024

Cea mai populară aplicație de comunicare încă încearcă să ofere o alternativă la Zoom și restul aplicațiilor dedicate conferințelor video, anunțând în acest sens mai multe îmbunătățiri.

În primul rând, WhatsApp crește numărul maxim al celor care pot participa la o conferință - toate versiunile aplicației vor putea acomoda de acum până la 32 de participanți.

Urmărește-ne și pe Google News

32 de participanți reprezintă o creștere semnificativă de la 8, cât era limita în timpul pandemiei, atunci gradul de utilizare al apelurilor video era la cel mai înalt nivel.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
iOS 18 va putea înregistra convorbirile telefonice CITEȘTE ȘI iOS 18 va putea înregistra convorbirile telefonice

În al doilea rând, WhatsApp a adăugat o funcție pentru scoaterea mai bine în evidență a persoanei care vorbește, o funcție cu atât mai necesară cu cât la conferință participă un număr mai mare de oameni.

Imaginea vorbitorului va avea o încadrare specială, tocmai pentru a ieși în evidență, iar ceilalți utilizatori să-și dea seama rapid care din cei până la 32 de participanți vorbește.

Cu aceeași ocazie, WhatsApp anunță îmbunătățirea funcție de screen sharing, prin care unul dintre participanții la o conferință poate partaja ceea ce vede pe propriul ecran.

Platforma deținută de Meta a început, recent, să folosească un nou Codec audio, numit MLow, care face sunetul mai clar, estompând zgomotul și ecoul.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
apeluri video