WhatsApp implementează un director de companii

WhatsApp implementează un director de companii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 nov 2022

În țările în care WhatsApp oferă funcții de comerț electronic aplicația lansează un director de companii pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a căuta firme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Companiile care folosesc serviciile Business Platform (în țările în care aceasta funcționează) vor putea fi găsite de utilizatorii WhatsApp printr-o simplă căutare.

Utilizatorii celei mai populare aplicații de chat vor putea găsi firmele de care sunt interesați căutând pe WhatsApp fie după denumire, fie pornind de la domeniul de activitate.

Microsoft Teams adaugă jocuri precum Solitaire și Minesweeper CITEȘTE ȘI Microsoft Teams adaugă jocuri precum Solitaire și Minesweeper

Această opțiune poate fi folosită deocamdată în Marea Britanie, Brazilia, Indonezia, Mexic și Columbia. WhatsApp spune că lucrează la extinderea accesului atât pentru Business Platform, cât și pentru noul director de companii.

În mod ciudat, de pe lista țărilor în care a fost lansat directorul de companii lipsește India, țară unde funcțiile de comerț electronic ale aplicației par să fie destul de populare.

În țări precum India și Brazilia, WhatsApp oferă funcții de comerț electronic care le permit utilizatorilor să comande produse în urma unei discuții cu firma (sau cu chatbot-ul firmei). Inclusiv plata se poate face fără a părăsi aplicația.

Comerțul electronic este soluția de monetizare pe care șefii Meta au decis să o urmărească în cazul WhatsApp, după ce s-au lovit de problema procesării datelor personale, care ar fi permis afișarea de reclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
comerț electronic
director
companii