WhatsApp introduce link-uri pentru apelurile audio și video

WhatsApp introduce link-uri pentru apelurile audio și video
scris 27 sep 2022

Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite invitații pe bază de link, iar link-ul primit va putea fi folosit de cei invitați pentru a participa la conferințe audio și video.

Făcută celebră de Zoom, posibilitatea creării link-urilor prin care utilizatorii să fie invitați și să participe la conferințe este acum copiată și de WhatsApp, după ce a fost copiată de multe alte produse concurente.

În cadrul secțiunii de apeluri din WhatsApp va exista, în partea de sus a ecranului, un banner de unde utilizatorii pot accesa noua facilitate și genera un link pe care să-l trimită celor pe care doresc să-i invite.

TikTok, aproape de un acord cu autoritățile americane pentru a evita vânzarea CITEȘTE ȘI TikTok, aproape de un acord cu autoritățile americane pentru a evita vânzarea

Noua facilitate, numită Call Links, este acum implementată în WhatsApp și va fi disponibilă tuturor utilizatorilor în zilele următoare. Aceasta va putea fi folosită atât pentru apeluri audio, cât și pentru apeluri video.

Pentru a folosi Call Links, este necesar ca toți utilizatorii vizați să aibă instalată cea mai recentă versiune a aplicației.

Totodată, Meta lucrează la extinderea capacității conferințelor video, care vor putea fi realizate pe viitor cu până la 32 de persoane. În prezent, limita pentru conferințele video realizate cu WhatsApp este de 8 persoane.

Și conferințele video cu 32 de persoane vor fi criptate, promite Mark Zuckerberg.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
link
audio
video