WhatsApp lansează o aplicație nativă de Windows

WhatsApp lansează o aplicație nativă de Windows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 aug 2022

După mai bine de un an de teste, aplicația WhatsApp de sine stătătoare pentru Windows iese din beta și poate fi folosită de toți utilizatorii.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

WhatsApp și-a lansat oficial aplicația nativă de Windows, după ce aceasta a fost disponibilă până acum doar ca o variantă beta. Noua versiune poate fi descărcată din magazinul de aplicații din Windows 10 și Windows 11, Microsoft Store.

Noua aplicație nu diferă mult ca design și funcționalitate de versiunea web, disponibilă și până acum. Arată ceva „mai curat” și răspunde mai bine la comenzi, însă, în principiu, nu există diferențe majore.

TikTok lansează o funcție text-to-image CITEȘTE ȘI TikTok lansează o funcție text-to-image

Marele avantaj al aplicației WhatsApp de Windows este funcționarea independentă. După logarea inițială, utilizatorul nu mai trebuie să țină telefonul online pentru a sincroniza aplicația mobilă cu cea de Windows.

Asta pentru că noua aplicație beneficiază de tehnologia multi-device la care cei de la WhatsApp lucrează de multă vreme. Până la patru dispozitive pot fi folosite în paralele, fără a pierde criptarea datelor.

WhatsApp are în lucru și o aplicație nativă de macOS, care se află acum în beta.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
aplicație
windows