Unul dintre cele mai bine păzite secrete Microsoft a fost aflat parțial

Unul dintre cele mai bine păzite secrete Microsoft a fost aflat parțial
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 aug 2022

Unul dintre cele mai bine păzite secrete Microsoft, volumul vânzărilor Xbox One, a fost aflat parțial în urma unui proces în care compania americană este implicată în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft își apără în instanță achiziția Activision Blizzard, după ce aceasta o fost pusă sub semnul întrebării de autoritatea pentru piețe din Brazilia. În cadrul procesului, compania trebuie să arate că nu va deveni un monopol după aprobarea tranzacției.

Printre documentele prezentate instanței se numără și unele care arată, în termeni relativi, care este situația consolelor de jocuri vândute de Microsoft în ultimii ani.

Smartphone-urile Pixel sunt actualizate la Android 13 CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Pixel sunt actualizate la Android 13

Într-un astfel de document se afirmă că vânzările totale ale consolei Xbox One au fost la sub jumătate de cele înregistrate de principalul concurent, consola Playstation 4 a celor de la Sony.

Datele publicate de Sony arată că PS4 a avut vânzări totale de 117,2 milioane de unități. Asta înseamnă că Xbox One s-a vândut în cel mult aproximativ 58,5 milioane de unități.

Anterior, Ampere Analysis estimase că Microsoft a vândut 51 de milioane de console Xbox One.

În ultimii șapte ani, Microsoft nu a oferit nicio informație legată de vânzările consolelor sale de jocuri și s-a bănuit mereu că motivul păstrării secretului ține de vânzările inferioare comparativ cu cele obținute de Sony.

viewscnt
Afla mai multe despre
xbox one
playstation 4
microsoft
console
jocuri