WhatsApp permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală. Cum pot fi șterse mesajele

WhatsApp permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală. Cum pot fi șterse mesajele
scris 30 oct 2017

WhatsApp a început implementarea funcției de ștergere completă a mesajelor trimise, funcție care permite utilizatorilor să “retragă” un mesaj expediat din greșeală.

Cei peste un miliard de utilizatori ai aplicației WhatsApp vor putea șterge cu adevărat mesajele trimise. Până acum aplicația deținută de Facebook oferea o funcție de ștergere a mesajelor, dar care nu făcea decât să le șteargă de pe telefonul celui care le-a trimis.

Sănătatea e un lucru privat ce nu se simte prea bine la stat CITEȘTE ȘI Sănătatea e un lucru privat ce nu se simte prea bine la stat

Acum, WhatsApp permite ștergerea completă a mesajelor din cadrul unei conversații, astfel încât, dacă ștergerea se face rapid, destinatarul nu va apuca să le citească.

Noua funcție este disponibilă atât pentru conversațiile individuale, cât și pentru grupuri. Un mesaj șters va fi înlocui cu textul “This message was deleted”, astfel că eliminarea unui mesaj nu va trece complet neobservată.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Pentru a șterge un mesaj, utilizatorul nu trebuie decât să apese prelung pe acesta și să selecteze funcția Delete. Apoi, între cele două mesaje afișate de WhatsApp, trebuie aleasă opțiunea “Delete for everyone”.

Noua funcție va fi valabilă doar dacă cei care participă la o conversație au instalată cea mai recentă versiune a aplicați. De asemenea, ștergerea unui mesaj se poate face la ce mult 7 minute după expedierea acestuia.

Opțiunea de ștergere a mesajelor este în prezent în curs de implementare, ceea ce înseamnă că nu este încă disponibilă pe toate telefoanele. Va mai dura aproximativ două săptămâni până procesul de implementare va fi complet.

WhatsApp permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală. Cum pot fi șterse mesajele

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
smartphone