WhatsApp și-a lansat aplicația de macOS

WhatsApp și-a lansat aplicația de macOS
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 aug 2023

După o foarte lungă perioadă de testare, aplicația WhatsApp pentru dispozitivele Apple cu macOS Apple a fost, în sfârșit, lansată oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai populară soluție de comunicare are acum o aplicație nativă pentru macOS, sistemul de operare ce stă la baza laptopurilor și desktop-urilor Apple.

Aceasta iese acum din beta după o perioadă îndelungată de testare și aduce o serie de funcționalități noi, precum suportul pentru apelurile audio și video de grup.

WhatsApp crește calitatea conținutului video CITEȘTE ȘI WhatsApp crește calitatea conținutului video

Astfel, la fel ca versiunea mobilă, noua aplicație de macOS poate fi folosită pentru apeluri video la care participă până la opt persoane, și apeluri audio cu până la 32 de persoane.

Ambele funcții de comunicare sunt criptate.

În plus, aplicația de macOS are acum suport pentru drag&drop - utilizatorii pot trimite fișiere prin „aruncarea” acestora din managerul de fișiere în fereastra aplicației.

Meta, compania care deține WhatsApp, lucrează în continuare la interoperabilitatea dintre Messenger, WhatsApp și Instagram, care va permite  comunicarea între utilizatorii celor trei rețele sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
aplicație
macos