Apple a anunțat când va prezenta iPhone 15

Apple a anunțat când va prezenta iPhone 15
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 aug 2023

Noua serie de smartphone-uri iPhone 15, alături de noi modele Apple Watch, vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 12 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a început să trimită invitații de presă pentru un eveniment pe care-l va organiza pe 12 septembrie, începând cu ora 20 a României.

Deși compania americană nu spune exact ce subiecte va aborda în cadrul evenimentului, este evident că aici vor fi prezentate, în primul rând, modelele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15.

Apple mizează pe succesul iPhone 15 Pro Max pentru creșterea profitului CITEȘTE ȘI Apple mizează pe succesul iPhone 15 Pro Max pentru creșterea profitului

iPhone 15 va marca trecerea (forțată) a device-urilor Apple de la conexiunea Lightning la USB-C, conform celor mai recente norme europene.

Mai mult ca oricând, Apple va pune accent pe modelele Pro, care costă mai mult, pentru a-și crește profitul. Camere foto mai bune, viteze de transfer mai mari și un nou Action Button, se numără printre noutățile exclusive vehiculate  în cazul acestora.

iPhone 15 și iPhone 15 Plus, pe de altă parte, nu vor fi foarte diferite de modelele din seria iPhone 14. Dincolo de trecerea la USB-C, cele două ar urma să ofere funcționalitatea Dynamic Island, disponibilă anul trecut doar la modelele Pro din seria iPhone 14.

Dincolo de smartphone-uri, Apple este așteptată ca în cadrul aceluiași eveniment să prezinte seria 9 de Apple Watch, inclusiv un nou model Ultra.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
apple watch
smartphone
smartwatch