WhatsApp testează o funcție de screen sharing

WhatsApp testează o funcție de screen sharing
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 mai 2023

Apelurile video realizate cu WhatsApp vor oferi în curând posibilitatea includerii în transmisiune a conținutului de pe ecran, însă, filmările vor ajunge pe serverele companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aflată la mare căutare în pandemie, funcția screen sharing este pe punctul de ajunge, ca de obicei, cu întârziere și pe cea mai populară aplicație de comunicare din lume.

Funcția screen sharing desemnează includerea în cadrul apelului video a ecranului telefonului sau PC-ului unuia dintre utilizatori, cu scopul de a arăta sau a explica ceva ce este cel mai bine comunicat pe video.

WhatsApp pregătește introducerea numelor de utilizatori CITEȘTE ȘI WhatsApp pregătește introducerea numelor de utilizatori

În cazul WhatsApp, screen sharing-ul va putea fi inițiat printr-un buton care ia forma unui telefon însoțit de o săgeată, buton care va putea fi găsit pe bara afișată în timpul apelurilor video în partea de jos a ecranului.

Înainte de pornirea funcției screen sharing, WhatsApp își anunță utilizatorii că va avea acces la orice informație va conține transmisiunea. Asta înseamnă că nu este o idee bună ca prin screen sharing să fie filmare informații sensibile, precum parole sau informații de plată.

Noua facilitate este în prezent testată pe un număr mic de telefoane cu Android și va implementată prima oară în aplicația de Android. Pe iPhone și iPad, această funcționalitate este deja oferită de FaceTime.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
screen sharing