WhatsApp va facilita mutarea datelor între Android și iOS. Cei care trec de la un telefon cu Android la iPhone, sau invers, să-și ia și chat-urile cu ei

WhatsApp va facilita mutarea datelor între Android și iOS. Cei care trec de la un telefon cu Android la iPhone, sau invers, să-și ia și chat-urile cu ei
scris 8 apr 2021

Cea mai populară aplicație de comunicare, WhatsApp, lucrează la un instrument care le permite celor care trec de la un telefon cu Android la iPhone, sau invers, să-și ia și chat-urile cu ei.

Codul versiunii de test a aplicației WhatsApp de Android a scos la iveală faptul că, în prezent, se lucrează la o funcție de migrare a discuțiilor între platforme. În acest caz, este vorba de mutarea discuțiilor de la WhatsApp pentru iPhone pe WhatsApp pentru Android.

Cu această facilitate, utilizatorul va putea transfera toate discuțiile purtate prin intermediul WhatsApp, de pe iPhone pe Android, când își schimbă telefonul, de exemplu.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Nu se cunoaște exact cum va fi implementată și cum va funcționa această opțiune, însă va exista, foarte probabil, și posibilitatea migrării în sens invers: de la Android la iOS.

O variantă ar fi ca WhatsApp să-și dezvolte propriul sistem de back-up, care salveze datele indeferent de platforma pe care rulează aplicația. În prezent, backup-ul se face cu iCloud pe iOS și Google Drive pe Android.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Este posibil ca funcția de migrare să facă parte din ansamblul multi-device, la care WhatsApp lucrează, de asemenea. Prin intermediul acestuia, serviciul va putea fi folosit simultan pe mai multe dispozitive legate de același număr de telefon.

În prezent, versiunile de desktop și web se leagă la telefonul pe care este instalat WhatsApp, pentru a verifica numărul de telefon asociat, toate datele primite și trimise fiind intermediate de telefon.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Nu există vreo comunicare din partea WhatsApp legată de aceste facilități, astfel că nu se știe când vor fi disponibile migrarea datelor între platforme sau folosirea serviciului pe mai multe dispozitive simultan.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
android
ios