X/Twitter a început să impună un abonament pentru utilizarea platformei

X/Twitter a început să impună un abonament pentru utilizarea platformei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 oct 2023

Platformă socială X, cunoscută înainte de a fi cumpărată de Elon Musk drept Twitter, testează deja în două țări un sistem de acces bazat pe abonament.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii din Noua Zeelandă și Filipine care vor să-și creeze cont pe X, versiunea web, trebuie să plătească un abonament de un dolar pe an.

Dincolo de plata abonamentului, utilizatorii mai trebuie să-și verifice identitatea prin intermediul numărului de telefon.

Tim Cook, șeful Apple, a făcut o vizită-surpriză în China CITEȘTE ȘI Tim Cook, șeful Apple, a făcut o vizită-surpriză în China

Compania numește noul program „Not A Bot” și ar trebui să reducă activitatea boților, spam-ul și manipularea din cadrul platformei.

Nici X și nici Elon Musk nu explică de ce noul program este implementat doar pe versiunea web a platformei și doar pentru utilizatorii noi.

Este posibil ca, la o dată ulterioară, să aibă loc extinderea programului, iar acesta să fie aplicat aplicațiilor mobile și utilizatorilor din alte țări.

Noul abonament este separat de X Premium, care oferă o bifă în dreptului numelui, funcție de editare și postări mai lungi, printre altele.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
abonament
boți
elon musk