Xerox formează compania de software CareAR, care a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari

Xerox formează compania de software CareAR, care a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari
scris 9 sep 2021

Xerox a anunțat că a format compania de software CareAR, care a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari în urma unei investiții de 10 milioane de dolari de la ServiceNow.

"Xerox Holdings Corporation a anunțat formarea CareAR, a Xerox Company, care consolidează CareAR Inc., DocuShare® și XMPie într-o singură companie, numită CareAR Holdings. CareAR a primit o evaluare de 700 de milioane de dolari în urma unei investiții de 10 milioane de dolari de la ServiceNow, compania lider în ceea ce privește fluxurile de lucru digitale", a anunțat Xerox.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

CareAR va fi condus de președintele și COO-ul Xerox, Steve Bandrowczak, care își va extinde rolul actual pentru a ocupa funcția de chairman al CareAR, și Sam Waicberg, fondatorul inițial al CareAR Inc., care va ocupa funcția de președinte al CareAR, scrie News.ro.

"Acum, combinând sistemul de gestionare a conținutului DocuShare, platforma cross-media XMPie și motorul de inteligență artificială PARC Alto AI de la Xerox, platforma extinsă de experiență de servicii CareAR va sprijini forța de muncă cu instrumentele vizuale și accesul la datele necesare, reducând totodată costurile de funcționare și emisiile de gaze cu efect de seră ale furnizorilor de servicii", anunță Xerox.

CareAR va contribui la valorificarea și optimizarea timpului angajaților cu experiență și va permite lucrătorilor neexperimentați să se bazeze pe un depozit de cunoștințe organizat de capabilitățile predictive de AI ale CareAR.

CareAR facilitează acțiunile de prevenire și de întreținere la distanță, reducând astfel situațiile în care tehnicienii sunt trimiși la fața locului. Intervențiile mai scurte la fața locului au ca rezultat mai puține drumuri cu mașina, reducând astfel emisiile de carbon pentru organizațiile de service.

„Prin crearea unei platforme intuitive pentru o forță de muncă nativă digital și cu investițiile de la ServiceNow, credem că CareAR va defini și dezvolta categoria Service Experience Management, provocând la schimbare industriile într-un moment în care schimbarea e necesară”, a declarat vicepreședintele și CEO-ul Xerox, John Visentin.

După ce a amânat listarea pe bursă, proprietarul TikTok vrea să împrumute 4 miliarde de dolari de la bănci CITEȘTE ȘI După ce a amânat listarea pe bursă, proprietarul TikTok vrea să împrumute 4 miliarde de dolari de la bănci

Xerox a fost consiliat de Mizuho Securities USA și Willkie Farr & Gallagher LLP în legătură cu această tranzacție.

ServiceNow face ca munca să fie mai ușoară pentru oameni. Platforma și soluțiile noastre bazate pe cloud oferă fluxuri de lucru digitale care creează experiențe excelente și sporește productivitatea angajaților și a companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
xerox
carear