Zoom cumpără cu aproape 15 miliarde dolari un furnizor de servicii de cloud

Zoom cumpără cu aproape 15 miliarde dolari un furnizor de servicii de cloud
scris 19 iul 2021

Aplicația de videoconferințe Zoom cumpără cu 14,7 miliarde dolari operatorul de servicii de tip call center prin cloud Five9 Inc, fiind cea mai mare achiziție făcută vreodată de Zoom. Această achiziție va permite Zoom să furnizeze mai multe servicii pentru companii. Zoom a devenit celebră în pandemie pentru numărul mare de conferințe și discuții online pe care le-a găzduit, într-o lume în care întâlnirile face-to-face s-au rărit.

Problema pentru Zoom este că o parte dintre oameni au revenit la muncă sau vor reveni, astfel că șefii companiei trebuie să găsească metode pentru a împiedica o scădere dură a business-ului. Cei de la Zoom mizează pe faptul că modul de lucru hibrid va continua, scrie Hotnews.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Zoom a anunțat că va cumpăra Five9, un furnizor de servicii de tip customer-service software via cloud.

Five9 are printre clienți companii precum Under Armour și Lululemon, iar achiziția îi va permite Zoom să completeze cu noi oferte pentru companii serviciile Zoom Phone și Zoom Rooms.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Zoom este evaluată la aproximativ 106 miliarde dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
zoom
cloud