Următorul iPhone ar putea avea “always on display”

Următorul iPhone ar putea avea “always on display”
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iul 2021

Modelul de iPhone pe care Apple îl va lansa în toamnă ar putea avea o parte a ecranului aprinsă tot timpul, pentru a afișa în permanență anumite informații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Always on display” nu este o noutate în domeniul smartphone-urilor, aceasta regăsindu-se de mai mulți ani pe unele din smartphone-urile cu Android. Ar putea fi, însă, o noutate pentru iPhone, din această toamnă.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Modelul care s-ar putea numi iPhone 12S va avea o parte a ecranului mereu aprinsă, conform surselor Bloomberg. În zona respectivă ar putea fi afișate notificări, data, ora, etc.

Pentru că se folosește un ecran AMOLED, care aprinde LED-urile doar în zonele în care este necesar, consumul suplimentar de energie va fi minim - bateria nu va fi afectată prea mult de funcția “always on display”.

De altfel, se pare că noul model chiar va avea o autonomie mai bună față de iPhone 12, chiar și cu “always on display”.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Noul iPhone va reprezenta un update minor. Pe surse, se știe că acesta va avea rame mai înguste în jurul ecranului, o rată de refresh de 120Hz și, foarte probabil, un nou chipset, mai puternic.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone “always on display”