Janssen România a preluat activitățile de distribuție și promovare pentru portofoliul de medicamente al Biogen

Janssen România a preluat activitățile de distribuție și promovare pentru portofoliul de medicamente al Biogen
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2017

Janssen România, companie farmaceutică membră a Johnson & Johnson, a preluat activitățile de distribuție și de promovare pentru portofoliul de medicamente al Biogen, care se adresează pacienților cu scleroză multiplă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Janssen își consolidează astfel poziția în domeniul neurologiei.

„Parteneriatul urmează unul dintre principalele obiective ale companiei Janssen, respectiv acela de a oferi pacienților români acces corespunzător la tratamente inovative și servicii medicale de calitate. Suntem determinați să creștem numărul opțiunilor terapeutice inovatoare adresate pacienților români care suferă de scleroză multiplă. De asemenea, ne dorim să continuăm să oferim sprijinul nostru comunității locale dedicate managementului acestei afecțiuni. Fără îndoială, inovația îmbunătățește calitatea vieților pacienților și ne bucurăm de oportunitatea de a duce mai departe această tradiție a portofoliului de medicamente pentru scleroză multiplă” a declarat Christian Rodseth, Managing Director al Janssen România.

Martine Draullette, Roche: Statul român nu facilitează accesul pacienților la inovație. Sunt șanse foarte mici ca noile medicamente Roche să devină disponibile și în România CITEȘTE ȘI Martine Draullette, Roche: Statul român nu facilitează accesul pacienților la inovație. Sunt șanse foarte mici ca noile medicamente Roche să devină disponibile și în România

Acesta a adăugat și faptul că „acordul dintre Janssen și Biogen face parte dintr-un parteneriat extins, la nivel internațional, stabilit între cele două companii”.

Înființată în anul 1978, Biogen este una dintre companiile independente de biotehnologie cu cea mai îndelungată tradiție la nivel mondial, care oferă tratamente inovative, de top, pacienților cu scleroză multiplă și celor care suferă de hemofilie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
janssen
johnson