Johan Gabriels, Managing Director Ebury România și Bulgaria, preia conducerea filialelor Ebury din Europa de Est

Johan Gabriels, Managing Director Ebury România și Bulgaria, preia conducerea filialelor Ebury din Europa de Est

Johan Gabriels

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2020

Johan Gabriels, Country Manager Ebury România și Bulgaria, a fost promovat în funcția de Managing Director pe Europa de Est. Acesta va coordona, de la sediul din București,  birourile Ebury din România, Bulgaria, Cehia și Polonia și va avea în subordine peste 100 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Johan Gabriels are o experiență de 10 ani pe piața românească de banking. 

Disney+ se extinde în Europa. LISTA țărilor în care intră și cât va costa un abonament CITEȘTE ȘI Disney+ se extinde în Europa. LISTA țărilor în care intră și cât va costa un abonament

Johan Gabriels a fost CEO al Moneycorp România în intervalul iulie 2016-ianuarie 2018, după ce anterior a fost CEO al Carpatica Bank (februarie 2013-mai 2016) și Country Executive la RBS.

“Țările din Europa de Est au fost printre piețele noastre cu cea mai rapidă creștere în ultimul an. Crearea, în cadrul Ebury, a unui segment dedicat Europei de Est accentuează încrederea companiei în viitorul regiunii și în creșterea economică susținută a acesteia. Privind spre viitor, lumea se schimbă foarte repede și asistăm, cu toții, la vremuri fără precedent. Cei mai rapizi îi vor depăși pe cei înceți și cred că, având în vedere cultura noastră agilă și antreprenorială, Ebury se situează foarte bine pentru viitor, spre beneficiul clienților noștri”, spune Johan Gabriels.

INTERVIU Andreea Niculae, Accenture România: “De departe, cel mai mare și mai complex impact al COVID-19 pentru bănci va fi asupra managementul creditării” CITEȘTE ȘI INTERVIU Andreea Niculae, Accenture România: “De departe, cel mai mare și mai complex impact al COVID-19 pentru bănci va fi asupra managementul creditării”

Ebury, al cărui acționar majoritar este Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în strategii de tranzacționare forex, managementul riscului valutar, plăți internaționale și finanțarea comerțului pentru corporații locale și IMM-uri. 

Ebury are 25 de birouri în întreaga lume și circa 44.000 IMM-uri și clienți corporativi. 

Înființată în Londra în anul 2009, cu birouri la nivel global, Ebury furnizează servicii personalizate de schimb valutar și finanțare.

Compania este un fintech unicorn, cu operațiuni în 20 țări și 140 de monede, mărindu-și veniturile cu o medie de 50% pe an în ultimii trei ani. 

viewscnt
Afla mai multe despre
johan gabriels
ebury