Antreprenorii Alin Luca si George Moroianu atrag o nouă investiție pentru Flip.ro, un marketplace dedicat exclusiv vânzărilor de smartphone-uri second-hand

Antreprenorii Alin Luca si George Moroianu atrag o nouă investiție pentru Flip.ro, un marketplace dedicat exclusiv vânzărilor de smartphone-uri second-hand
scris 25 iun 2020

Antreprenorii Alin Luca si George Moroianu au atras o nouă investiție pentru a dezvolta Flip.ro, un marketplace dedicat exclusiv vânzărilor de smartphone-uri second-hand.

Startup-ul primește acum, după 7 luni de lansare, 250.000 de euro din partea a două fonduri de investiții și a unui grup de investitori privați. 

eMAG accelerează și deschide primul showroom din afara României CITEȘTE ȘI eMAG accelerează și deschide primul showroom din afara României

Investiția este condusă de fondul Gapminder VC, la finanțare participând V7 Capital și un grup de investitori privați. Aceasta este a doua rundă de investiții pe care Flip o ridica. Prima rundă, în valoare de 120.000 de euro, a fost anunțată în noiembrie 2019, de la fondul de investiții V7 Capital, deținut de Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, co-fondatorii rețelei naționale 7card, și GapMinder, finanțat în majoritate prin fonduri UE.

“Cu finanțarea aceasta ne propunem să ne dublăm obiectivele pentru 2020. Pe termen mediu și lung ne dorim să fim liderii în piață de electronice second-hand și recondiționate din România, să ne consolidam poziția și apoi să ducem produsul la nivel internațional. Ne concentrăm eforturile spre a oferi o experiență cât mai bună clienților noștri vânzători și cumpărători.” spune George Moroianu, unul dintre fondatorii platformei.

EXCLUSIV Noii proprietari ai fabricii Sinatex din București pregătesc terenul pentru un nou Kaufland CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Noii proprietari ai fabricii Sinatex din București pregătesc terenul pentru un nou Kaufland


 
În luna mai, Flip anunța că circa 1.300 de utilizatori au achiziționat un telefon prin intermediul platformei și că 250.000 de euro au fost plătiți către vânzătorii care își tranzacționează telefoanele pe platformă.
 
“Flip a continuat să crească susținut atât pe parcursul programului de accelerare Techcelerator, cât și după. Chiar și în această perioadă imprevizibilă, echipa a depășit obiectivele de business, motiv pentru care am ales să continuăm investițiile și chiar să conducem această rundă”, a spus Cristian Dascălu, cofondator Techcelerator și partener în fondul GapMinder VC.

viewscnt
Afla mai multe despre
marketplace
telefoane second-hand
flip.ro