Kaufland România pregătește investiții de 200 milioane euro și deschide zece magazine noi

Kaufland România pregătește investiții de 200 milioane euro și deschide zece magazine noi
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2018

Retailerul Kaufland România și-a planificat investiții de 200 milioane euro în România, în anul financiar 2018-2019, în deschiderea a zece magazine noi și în modernizarea celor existente, a declarat vineri, pentru News.ro, Loredana Samoilă, directorul de relații publice al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Pentru anul financiar 2018, care la noi începe în martie și se încheie în februarie 2019, avem planificat un buget de 200 milioane euro, pentru investiții în România, dublu față de anul anterior. Acestea vor fi direcționate în deschideri de magazine noi și în modernizări”, a declarat vineri, pentru News.ro, Loredana Samoilă.

Retailerul a ajuns la o rețea de 119 magazine, șase magazine fiind deschise în anul financiar 2017, iar pentru anul financiar 2018-2019 sunt planificate alte zece magazine noi.

Hackerii au furat șase milioane de dolari dintr-o bancă rusească via sistemul SWIFT CITEȘTE ȘI Hackerii au furat șase milioane de dolari dintr-o bancă rusească via sistemul SWIFT

”Obiectivul principal este să deschidem noi magazine. Și continuăm totodată modernizarea permanentă a magazinelor, încercăm să le aducem pe toate la același standard ca acesta inaugurat azi. Avem planificate și proiecte de CSR (de resposabilitate socială, n.r.), în 2016 am avut, de exemplu proiecte de 5 milioane euro în acest domeniu, continuăm în aceeași direcție și în anii următori”, a adăugat ea.

Kaufland România va deschide sâmbătă, 17 februarie, magazinul cu numărul 119 al rețelei și cel de-al 13-lea din Capitală.

Potrivit estimărilor din piață, investiția într-un astfel de magazin ajunge și la 10 milioane euro.

Compania creează astfel peste 130 de noi locuri de muncă în București.

”Hipermarket-ul este localizat în cartierul Odăi, pe șoseaua Alexandriei, și are o suprafață de vânzare de 3.414 metri pătrați, încadrată într-o suprafață totală de 5.201 metri pătrați”, spun oficialii companiei.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland