Retailerul electro-IT Altex are un nou Director de Achiziții, fost la Carrefour și Samsung

Retailerul electro-IT Altex are un nou Director de Achiziții, fost la Carrefour și Samsung

Raul Filip

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2018

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a anunțat numirea lui Raul Filip, fost la Carrefour și Samsung, în funcția de Director de Achiziții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Raul Filip se reîntoarce în companie după ce, între 2000-2009, a făcut parte din echipa Altex, ultima poziție ocupată fiind cea de Director Retail.

Anterior revenirii în Altex, Raul Filip a fost timp de șase ani Director Achiziții - produse electro-IT în cadrul Carrefour România și a ocupat funcția de Head of AV Division în Samsung Electronics România. 

Hackerii au furat șase milioane de dolari dintr-o bancă rusească via sistemul SWIFT CITEȘTE ȘI Hackerii au furat șase milioane de dolari dintr-o bancă rusească via sistemul SWIFT

Principalul acționar direct al retailerului este omul de afaceri Dan Ostahie, care deține acțiuni reprezentând 73,46% din capitalul social. Ceilalți acționari sunt Cometex SRL – 14,51% și Real Estate SRL – 12,03%, ambele controlate de Ostahie.

Compania a înregistrat în anul 2016 o creștere a cifrei de afaceri mai mare cu 40,2% comparativ cu anul precedent, la 2,75 miliarde de lei, și un profit net de aproape 40 de milioane de lei (față de 16,3 milioane lei în 2015 și 3,8 milioane lei în 2014).

Altex are aproape 100 de magazine în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
retailer
carrefour