LIVE Salonul Auto Geneva: Toate lansările, pe Profit.ro

LIVE Salonul Auto Geneva: Toate lansările, pe Profit.ro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 mar 2017

Cele mai noi modele ale mărcilor auto, cele mai sclipitoare concepte și versiuni noi ale modelelor existente vor fi lansate marți și miercuri la Geneva, în cadrul Salonului Auto Internațional. Profit.ro va transmite pe parcursul celor două zile informații și imagini de la toate lansările importante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la marca Dacia, care va prezenta noul Logan MCV Stepway și edițiile limitate ale Duster, și până cele mai luxoase automobile, precum noul Ferrari 812 Superfast, vor fi peste 60 de noutăți, premiere mondiale sau europene.

Una dintre trăsăturile ediție cu numărul 87 a Geneva International Motor Show este cea legată de dispariția General Motors din cadrul companiilor care expun produsele în fața publicului.

Mercedes va rechema 1 milion de autovehicule din toată lumea, pentru defecțiuni care pot produce un incendiu la bord. LISTA cu modelele afectate pe piața din SUA CITEȘTE ȘI Mercedes va rechema 1 milion de autovehicule din toată lumea, pentru defecțiuni care pot produce un incendiu la bord. LISTA cu modelele afectate pe piața din SUA

Dacă, cu ani în urmă, General Motors deschidea saloanele auto, fiind cel mai mare producător mondial, pe 7 martie, la Geneva va fi doar o conferință discretă, a mărcii Cadillac, singura care mai amintește de trecutul glorios al GM în Europa.

Opel își va prezenta noutățile în propria conferință, la ora 11.00 (ora locală), compania fiind deja, practic, parte a grupului francez PSA. Cel mai probabil, reprezentanții PSA vor fi prezenți la standul Peugeot, la ora 10.00 (ora locală), pentru a prezenta detalii despre tranzacția proaspăt încheiată.

viewscnt
Afla mai multe despre
geneva
auto
masini