Campania Trump a dat în judecată publicația New York Times

Campania Trump a dat în judecată publicația New York Times
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2020

Campania pentru realegerea președintelui Donald Trump a anunțat miercuri că a dat în judecată publicația New York Times, pe care o acuză că a publicat un articol fals în mod intenționat, referitor la investigația privind amestecul Rusiei în alegerile americane din Statele Unite, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o escaladare a bătăliei președintelui republican cu presa, oficiali din campania sa au spus că procesul a fost înregistrat la Curtea Supremă din statul New York, scrie News.ro.

Un comunicat din partea campaniei Trump afirmă că obiectivul procesului este ”de a trage la răspundere publicația pentru că a publicat în mod intenționat informații false împotriva campaniei președintelui Trump”.

Tranzacție surpriză: Grupul G4S, cel mai mare furnizor de produse și servicii de securitate din lume, își vinde operațiunile cu numerar din România. Americanii de la Brink\'s, lideri în transport securizat, intră pe piața locală CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Grupul G4S, cel mai mare furnizor de produse și servicii de securitate din lume, își vinde operațiunile cu numerar din România. Americanii de la Brink's, lideri în transport securizat, intră pe piața locală

Procesul intentat de campania Trump se referă la un articol publicat pe 27 martie 2019. Președintele a criticat deseori pulicația New York Times, pe care o consideră părtinitoare.Trump, care dorește să fie reales pe 3 noiembrie, acuză deseori diferite publicații că ar răspândi ”informații false” și le numește ”inamicul poporului american”.

Investigația fostului consilier special Robert Mueller a cercetat campania Moscovei de hacking și propagantă pe rețelele de socializare pentru a susține candidatura lui Trump în 2016, în detrimentul oponentei sale democrate Hillary Clinton. Investigația a cercetat numeroase contacte între persoane asociate campaniei Trump și ruși. Mueller a descoperit doverzi insuficiente pentru a dovedi o conspirație penală între echipa lui Trump și Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
new york times
campania trump