Cineplexx România își întărește echipa cu un nou Director de Marketing și Vânzări

Cineplexx România își întărește echipa cu un nou Director de Marketing și Vânzări
scris 24 feb 2020

Lanțul de cinematografe austriac Cineplexx, care a pătruns pe piața din România în toamna 2018, prin centrul comercial Shopping City Satu Mare, operațiune anunțată de Profit.ro, a instalat-o pe Raluca Moroianu în poziția de Head of Marketing, Communication and Sales.

Raluca Moroianu are o experiență de peste 20 de ani în marketing, industria cinematografică, media și advertising.

ULTIMA ORĂ Comisia Europeană obligă România să recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Comisia Europeană obligă România să recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfă

În cadrul Cineplexx, Raluca Moroianu va coordona întreaga activitate de marketing și comunicare la nivel național, dar și departamentul de vânzări al companiei.

Lider de piață în Austria, Cineplexx este una dintre cele mai importante rețele de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență în domeniu de peste 50 de ani. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia, Grecia, Italia și România, având planuri de expansiune și în alte tari. 

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că Cineplexx a preluat cinematograful din complexul comercial Băneasa Shopping City de la omul de afaceri Gabriel Popoviciu, aflat la Londra.

Ulterior, Cineplexx a preluat și cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center, din București.

La acest moment, compania pregătește deschiderea unor noi cinematografe, în Sibiu și Târgu Mureș.

Cineplexx România își întărește echipa cu un nou Director de Marketing și Vânzări

viewscnt
Afla mai multe despre
cineplexx
raluca moroianu