Cinemaraton vrea să afle care sunt cele mai iubite fime românești

Cinemaraton vrea să afle care sunt cele mai iubite fime românești
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2024

«Liceenii » sau « Balanța », « Filantropica » sau « Cel mai iubit dintre pământeni »? O alegerea grea chiar și pentru cei mai pretențioși dintre cinefili. Cu o filmografie extrem de bogată și variată, cinematografia românească a scris istorie de-a lungul anilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cinemaraton îi invită pe toți cinefilii să voteze cele mai bune filme românești. În perioada 21 martie – 7 iunie 2024, sub îndemnul Toate voturile sus, pe www.cinemaraton.ro telespectatorii sunt invitați să participe la un  concurs unic, care le permite fanilor să voteze filmele românești preferate. Tot ce trebuie să facă aceștia este să bifeze filmele favorite și să își trimită votul. Premiile sunt și ele pe măsură. Cinemaraton pune la bătaie un televizor smart pe săptămână, care să îi ajute pe câștigători să urmărească filmele preferate de pe canalul dedicat filmului românesc din portofoliul Grupului Clever.

În lunga listă de nominalizare, care cuprinde filme clasice din cinematografia românească, dar și producții recente, se numără “Poziția copilului”, “Nunta mută”, “Amintiri din epoca de aur”, “Expresul de Buftea”, “Filantropica”, “Cel mai iubit dintre pământeni”, “Toate pânzele sus”, “Pistruiatul”, “Liceenii”, “Balanța”. Sunt filme românești de referință, care continuă să plaseze televiziunea Cinemaraton în topul audiențelor.

Concursul se desfășoară în perioada 21 martie – 7 iunie 2024. Detaliile și regulamentul concursului se găsesc pe https://www.cinemaraton.ro/toate-voturile-sus.

viewscnt
Afla mai multe despre
cinemaraton
filme