Cuvinte care contează, scrisori de mulțumire care aduc lacrimi și povești impresionante, toate strânse în campania Crede în bine, de Sărbători, la Prima TV

Cuvinte care contează, scrisori de mulțumire care aduc lacrimi și povești impresionante, toate strânse în campania Crede în bine, de Sărbători, la Prima TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2023

Viața ne-a adus în cale oameni care ne-au influențat, ne-au făcut mai buni, mai curajoși, mai îndrăzneți, ne-au făcut să credem că orice vis poate deveni realitate. Sunt oamenii care lasă urme, oamenii care schimbă destine. Tu când i-ai scris ultima dată o scrisoare de recunoștință unui astfel de om?

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În luna credintei și a cadourilor, Prima TV lansează Crede în tine, o campanie cu și despre suflet. Din 18 decembrie, la Exclusiv VIP și în jurnalele de știri FOCUS, Prima TV spune povestea unor oameni minunați, dar și a celor care își exprimă, în scris, recunoștința. Într-o campanie emoționantă postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever, spune, sub forma a 6 reportaje emoționante, poveștile unor oameni care au schimbat destine. Cu ajutorul spiridușilor cei care au vrut să le mulțumească oamenilor care le-au marcat destinul le-au scris scrisori de apreciere. Echipa Prima TV i-a surprins pe acestia din urmă cu cuvintele frumoase, scrise din suflet.

În acest decembrie, descoperă magia gesturilor pline de căldură și de apreciere și, dacă ai în  gând o persoană care te-a făcut mai bine sau mai bun, care te-a făcut să te simți mai apreciat, atunci e timpul să îți exprimi recunoștinta cu o scrisoare.  Intră pe https://www.primatv.ro/crede-în-bine/campania-crede-în-bine-21393594 și te asigurăm că o să afle întreaga lume cât de mult îl/o apreciezi.

Crede în bine este o campanie de suflet marca Prima TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
crede în bine
prima tv