Eduard și Tania Dumitru sunt marii câștigători ai reality show-ului Cursa Iubirii

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2023

După 3 luni de competiție acerbă, Cursa Iubirii, reality show-ul de la Prima TV, și-a desemnat cuplul câștigător. Într-o finală disputată până în ultimul moment, Tania și Eduard Dumitru au reușit să îi surclaseze pe Cosmin și Adela Pantazi și, cu ajutorul votului publicului, să pună mâna pe premiul cel mare, de 15.000 de euro, și o vacanță exotică oferită de Agenția de turism Karpaten.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marea Finală din Cursa iubirii, difuzată sâmbătă de la 20.00 la Prima TV,  a fost plină de emoții, dar și de cuvinte grele. Cele 3 cupluri finaliste, Eduard și Tania, Cristina și Alexandru, Cosmin și Adela și-au exprimat regretele și și-au reproșat comportamentul avut pe parcursul competiției.  Susținerea continuuă a celor de acasă a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe războinica Adela. La final, două cupluri au intrat în cursa spre marele premiu iar votul publicului a decis cine este pe primul loc.  Tania și Eduard sunt marii câștigători ai primului sezon Cursa iubirii. Pentru cei doi, bucuria a fost imensă. « Am câștigat experiență, am  învățat despre noi, am câștigat atenție în cuplu și, mai ales, am înțeles cum să nu fim. M-am văzut în unele ipostaze în care nu am fost mândru și am realizat că vreau să fiu altfel”,  a mărturisit  Eduard. “Pentru noi a fost o surpriză, nu ne așteptam să reușim să căștigăm. Speram să rămânem în cele două cupluri finaliste, cu Adela și Cosmin, și știam că ei vor câștiga. Cred că am câștigat datorită evoluției lui Eduard, oamenii au văzut asta si au apreciat », spune Tania.

Într-un gest frumos, Tania și Eduard au luat o decizie surprinzătoare legată de premiul oferit de Agenția de turism Karpaten, o vacanță într-o destinație exotică, ultra all inclusive. « Noi am vorbit de acasă și aici, în pauză, și am zis că, dacă vom câștiga, am vrea să oferim premiul, vacanța exotică,  lui Cosmin și Adelei. Să se bucure de un tratament all inclusive.”

Cursa iubirii este un format unic de televiziune , un show care a dat frâu liber aventurii, competiției și testării iubirii.

viewscnt
Afla mai multe despre
cursa iubirii
prima tv