Debutul echipei naționale de fotbal în UEFA Nations League se vede la Prima TV

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2022

Hai, România! Fii Prima! Este îndemnul sub care Prima TV difuzează, în următorii 4 ani, meciurile echipei reprezentative de fotbal a României. Toți jucăm când joacă România! Așa că vedetele masculine ale postului au îmbrăcat tricoul Naționalei și au trecut la firul ierbii, pe Arena Națională, unde au jucat un meci unic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cristi Brancu, Cove, Sebastian Zachmann, Marius Saizu, Daniel Osmanovici, Grig Chiroiu, Toni Ionescu și Codruț Kegheș, aka Dezbrăcatu, sunt atât jucători cât și suporteri adevărați în noul clip al campaniei de promovare.  Din vara lui 2022, postul de televiziune din portofoliul Clever Media aduce o superofertă: 20 de meciuri ale echipei naționale din următorii 4 ani vor fi pe Prima TV și primaplay.ro. Printre ele sunt preliminariile UEFA Euro 2024 și FIFA World Cup 2026, dar și meciuri din cele două ediții ale UEFA Nations League! “A fost o experiență unică. Am simțit cât de mare e Arena Națională, ne-am distrat și am realizat cât de greu e să fii fotbalist. Noi eram după câteva minute de alergare obosiți, îmi imaginez cât de greu e să reziști 90 de minute. Oricum, suntem alături de Naționala de fotbal și… toți jucăm când joacă România”, spune Cristi Brancu. “Mereu mi-am dorit să joc la Chelsea. Mi se pare că am și ce îmi trebuie ca să fiu acolo, pe teren. Acum, mi-am făcut și antrenamentul la filmarea de promo, sper doar că m-a văzut vreun scouter și că îmi schimb cariera. Dincolo de glumă, a fost o dimineață perfectă, petrecută alături de colegii mei”, spune Cove.

Pe 4 iunie 2022, România debutează cu Macedonia în UEFA Nations League, în direct la Prima TV, de la ora 21.00. Returul este pe 14 iunie, de la ora 21.00. ”Misiunea Prima TV este să ofere programe de calitate, iar partidele Naționalei de fotbal sunt parte din statementul stației noastre în fața publicului român, de a difuza conținut relevant pentru telespectatori. Avem încredere că vom oferi transmisiuni de calitate, o acoperire editorială pe măsură și sperăm că și rezultatele Naționalei să fie unele care să bucure suporterii români”, spune Simona Mazilescu, director operațional Prima TV.  

Din iunie 2022, toți jucăm când joacă România

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
echipa nationala