Gala premiilor Oscar - record negativ de audiență

Gala premiilor Oscar - record negativ de audiență
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2021

Cea de-a 93-a gală la care au fost decernate premiile Oscar, transmisă de ABC de la Union Station și Dolby Theatre din Los Angeles, a înregistrat cel mai scăzut nivel de audiență din toate timpurile, potrivit datelor preliminare Nielsen, informează Variety.

Urmărește-ne și pe Google News

Ceremonia de duminică seară, care a avut loc cu prezență fizică, a fost urmărită în Statele Unite, în medie, de 9,85 de milioane de telespectatori, o scădere de 58,3% (13,75 de milioane de telespectatori) față de anul trecut, scrie News.ro.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Gala, care pentru al treilea an consecutiv nu a avut o gazdă, a înregistrat un rating de 1,9 între adulții cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o scădere de 64,2% față de 2020.

Ediția de anul trecut a fost urmărită de 23,6 milioane de telespectatori, cea din 2019, de 29,6 milioane, iar cea din 2018, de 26,5 milioane.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Anul acesta, lungmetrajul „Nomadland”, regizat de Chloé Zhao, a fost marele câștigător, impunându-se la categoriile „actriță în rol principal” (Frances McDormand), „regie” și „cel mai bun film”.

viewscnt
Afla mai multe despre
gala premiilor oscar
audienta