Hulu a semnat contracte cu Disney și Fox pentru un nou serviciu de streaming TV

Hulu a semnat contracte cu Disney și Fox pentru un nou serviciu de streaming TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2016

Site-ul video Hulu a anunțat marți că a încheiat contracte cu 21st Century Fox și Walt Disney Co, care îi permit să adauge programe realizate de cele două companii în cadrul conținuturilor ce vor fi difuzate de un nou serviciu de streaming TV, a cărui lansare este prevăzută pentru începutul anului 2017, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Disney și Fox, alături de Comcast Corp și Time Warner Inc, dețin acțiuni în platforma online Hulu, scrie News.ro.

Serviciul de streaming video live și on-demand al platformei Hulu va include conținuturi Fox de entertainment, news, sport și de non-ficțiune, alături de conținuturi video provenind de la canalele Disney, inclusiv dintre cele difuzate de ABC și ESPN.

Time Warner a anunțat în august că va plăti 583 de milioane de dolari pentru a cumpăra 10% din acțiunile Hulu și că rețelele sale Turner, inclusiv TBS, Cartoon Network și Turner Classic Movies, vor fi disponibile pe noul serviciu online.

StatCounter: internetul mobil realizează mai mult trafic decât desktop-urile CITEȘTE ȘI StatCounter: internetul mobil realizează mai mult trafic decât desktop-urile

Clienții Hulu pot să vizioneze în prezent filme și seriale TV la cerere, contra unui abonament de 8 dolari pe lună ce include reclame, sau contra unui abonament de 12 dolari pe lună și fără reclame. Hulu și-a mărit departamentul servicii-clienți și a angajat directori cu experiență din afara companiei, pentru a încetini ”hemoragia” de abonați, înainte de lansarea noului său serviciu live TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
hulu
fox
disney