Jurnalistul Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Jurnalistul Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2021

Jurnalistul american Larry King, în vârstă de 87 de ani, a fost diagnosticat cu Covid-19 și primește tratament la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, mai multe surse apropiate familiei au confirmat pentru ABC News și CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

King a fost spitalizat în urmă cu mai mult de o săptămână, potrivit CNN.

Arafat anunță - o parte a populației nu a respectat măsurile de protecție și recomandările de sărbători, posibil să crească infectările. Începerea vaccinării nu înseamnă că pandemia a trecut sau poate fi ținută sub control CITEȘTE ȘI Arafat anunță - o parte a populației nu a respectat măsurile de protecție și recomandările de sărbători, posibil să crească infectările. Începerea vaccinării nu înseamnă că pandemia a trecut sau poate fi ținută sub control

„Larry a luptat cu multe probleme de sănătate în ultimii ani și luptă și cu asta din greu, este un campion”, a spus o sursă pentru ABC News.

Prezentatorul de televiziune a suferit în 2019 un atac cerebral și i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, el a dezvăluit că a primit tratament pentru cancer pulmonar. King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat, scrie News.ro.

Despre experiența sa cu boala de inimă a scris două cărți: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) și „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

În 2020, doi dintre copiii lui au murit: Andy, din cauza unui atac de cord, în luna iulie, și Chaia, din cauza unui cancer pulmonar, în luna august.

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat și prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu și RT America, din 2012 până în 2020, și continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Pentru munca sa în televiziune și radio, Larry King a câștigat două premii Peabody, un trofeu Emmy și zece premii Cable ACE.

viewscnt
Afla mai multe despre
larry king
covid-19