Marius Saizu, premiat la Gala pentru excelență în jurnalism

Marius Saizu, premiat la Gala pentru excelență în jurnalism
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2024

Recompensă pentru curaj și profesionalism. Marius Saizu, corespondent special al Focus, știrile Prima TV, a fost premiat de Consiliul Național al Audiovizualului pentru materialele și transmisiunile realizate pe front, în Ucraina și Israel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul Galei „Fapte, nu frică! Jurnalism de performanță în condiții de siguranță”, alături de Marius Saizu a primit recunoaștere și cameramanul Anghel Nicolae, cel care a filmat imagini și povești impresionante în Ucraina.

Întorși recent din țara vecină, Marius și Anghel au renunțat la vesta de război și au îmbrăcat sacoul elegant. Marius Saizu a povestit cum percepe Ucraina la doi ani de la debutul conflictului armat. “Ucraina a fost și rămâne o experiență terifiantă. Ca, de altfel, toate deplasările în zone de război. Cumva, faptul că merg de atâția ani în zone de război ar trebui să mă pregătească pentru asta. Și, totuși, nimic nu te pregătește când îți simți viața în pericol. Mă ghidez în toate deplasările mele în zone de război după un motto, să nu fiu eu știrea.  Până acum, mi-a ieșit. La doi ani de când a început conflictul în Ucraina, acum se știu mai clar zonele de război, știi unde să te oprești, forțele de ordine sunt mai bine organizate”, povestește Marius Saizu.

Gala pentru Excelență în Jurnalism, organizată de Consiliul Național al Audiovizualului, a reunit zeci de profesioniști în domeniu care au plecat, în ultimii doi ani, în zone de război.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
marius saizu
focus
prima tv