Un nou serviciu de streaming intră în România

Un nou serviciu de streaming intră în România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 mar 2024

Megogo, serviciu de streaming lansat în 2011, prezent astăzi în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud, intră în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Megogo include televiziuni gratuite, dar și un abonament “Optim TV” la prețul de 14,99 lei, cu circa 100 de programe TV.

FOTO Doi foști directori HBO, cu seriale celebre, lansează o companie de producție filme românești. \ CITEȘTE ȘI FOTO Doi foști directori HBO, cu seriale celebre, lansează o companie de producție filme românești. "România - un centru de creativitate cu un context atrăgător și fascinant pentru televiziune."

Manager de proiect este Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România. Acesta are 15 ani de experiență în calitate de manager în industria locală de comunicații și televiziune, lucrând anterior în companii precum Romtelecom, Telekom și Orange.

viewscnt
Afla mai multe despre
streaming
megogo